Міністр інфраструктури пообіцяв не тільки поїзд в Угорщину, а й відновлення аеропорту

Міністр інфраструктури пообіцяв не тільки поїзд в Угорщину, а й відновлення аеропорту
Разом з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим та головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем Міністр інфраструктури Володимир Омелян відвідав "Міжнародний аеропорт Ужгород" з метою вирішення питання відновлення його роботи.

 

Володими Омелян погодився, що аеропорт в Закарпатті втрачати не можна, адже його функціонування забезпечує сполучення області з Києвом, стане можливим швидший доїзд заробітчан додому, комфортніше дістатись області буде й туристам, збільшення потоку яких передбачається з завершенням будівництва нового гірсько-лижного курорту.

Міністерство готове сприяти наданню сертифікації, забезпечити підтримку Аероруху для обслуговування польотів. 

Адміністрація, в свою чергу, бере на себе зобов'язання щодо організації технічнго забезпечення аеропорту, асфальтування та розширення злітно-посадкової смуги, забезпечення живлення тощо.

Відновивши роботу аеропорту та ввівши нове залізничне сполучення з Угорщини до Мукачева, матимемо в результаті відмінну транспортну розв'язку.

Народні депутати України від Закарпаття обіцяють забезпечити відповідну підтримку даного питання на рівні Уряду та ВРУ, пише у Фейсбук В. Лунченко.

 

18 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів