«Закарпаття» зазнає першої поразки в чемпіонаті першої ліги з гандболу

 «Закарпаття» зазнає першої поразки в чемпіонаті першої ліги з гандболу
26 листопада у Вінниці за участі 6-ти команд відбувся другий з’їзний тур першої ліги чемпіонатуУкраїни з гандболу серед чоловічих команд.  Наша команда «Закарпаття» (Ужгород) у перший ігровий день здолала гандболістів з Київського спортивного ліцею-інтерната, 35:24.

 

У решті матчів звітного туру колектив  Вінницького державного педагогічного університету (ВДПУ) переміг студентів із Тернопільського економічного університету (ТЕУ) – 39:29. В третьому матчі гравці з Броварського вищого училища фізичної культури (БВУФК) переграла гандболістів томашпільського «Олімпіка».

Наступного ігрового дня закарпатці зійшлися з господарями – командою Вінницького державного педагогічного університету. Цей матч став знову переможним для нашої команди – 40:33.

А завершального, третього ігрового дня закарпатці зазнали першої поразки в чемпіонаті. З рахунком 29:20 ужгородці поступилися команді Броварського вищого училища фізичної культури.

Наступний третій тур відбудеться 16-18 грудня в Тернополі за участі трьох представників групи А: «Закарпаття», ТНЕУ (Тернопіль) та томашпільського «Олмпіка».

Три команди з групи Б: БВУФК (Бровари), КСЛІ-ЦСКА (Київ) та ВДПУ (Вінниця) зійдуться в Києві.

Після другого туру «Закарпаття» з 8-ма очками в активі йде на другій сходинці в загальній турнірній таблиці, поступаючись лідеру БВУФК двома очками. Третю сходинку посідає ВДПУ (Вінниця) у якого 6 очок.

За інформацією Романа СЕНИШИНА

 

28 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів