Двадцятий парад Миколайчиків пройде Ужгородом у понеділок

Двадцятий парад Миколайчиків пройде Ужгородом у понеділок
Цього року в Ужгороді цілих три дні «ходитиме» Миколай. Ряд заходів, присвячених святу, стартує вже у суботу, 17 листопада. Так, об 11-й годині в СК «Іпон» пройде Кубок Святого Миколая з кікбоксингу. Наступного дня, у неділю, планується благодійний забіг «Пробіжи – допоможи».

 

Збираючи благодійні внески, волонтери пробіжать 2 км довкола набережної Незалежності та Київської. Гроші, які зберуть під час цієї акції, будуть передані ГО «Щасливі діти». Всі охочі можуть зареєструватися для участі в акції. Зробити це можна буде об 11-й годині. А вже о 12-й розпочнеться сам забіг.

У Мукачеві ж цього дня близько о 17-ій годині миколайчики відкриють міську ялинку.

19 грудня свято відкриють у Перечині. Там це відбудеться найшвидше – о 11-й. А вже потім почнуться святкування і в нашому місті, а саме - традиційний 20-й Парад миколайчиків, на який з трепетом чекають малі та дорослі. Він пройде у день самого свята – 19 грудня на площі Театральній.

Уже відомо, що дорослих миколайчиків буде із сотня. Скільки прийде малечі - вгадати не можна. Минулого року на Парад завітало близько тисячі учасників. Хтозна, може зараз їх буде ще більше.

Професор УжНУ, завідувач кафедри соціології та соціальної роботи Федір Шандор – командуючий "миколайчик" ділиться планами:

«У понеділок ми збираємося на 13:00 на площі Театральній, аби далі пройтися центром міста, завітати на площу Народну, до головної обласної ялинки (вже о 15-й), і головне, - провідати діток у дитячій міській лікарні. Цього року, окрім традиційних солодощів та предметів побуду, які потрібні у лікарні, ми запланували подарувати ще й необхідне обладнання»

За матеріалами 0312.ua

 

16 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів