В Ужгороді засвітили вогні головної міської ялинки

В Ужгороді засвітили вогні головної міської ялинки
Сьогоднішніми урочистостями біля головної ялинки на площі Театральній розпочали програму новорічно-різдвяних свят.

 

Уже традиційно для цього зібралися численні малі Миколайчики у червоних шапочках – школярі міста, вони роздавали цукерки і солодощі перехожим. Ароматну випічку, розмальовані пряники і яскраві листівки – все виготовлене власноруч, учні навчальних закладів продавали на благодійному ярмарку.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав діток, батьків, вихователів, гостей міста – всіх, хто був на Театральній, зі святами, у дітей розпитав, чи чемні були, чи вдома вже до них приходив Миколай, чи всім приніс подарунки. Побажав щастя, радості, миру, а діткам ще й добре відпочити за канікули і в новому році прийти на навчання і в садочки здоровими.

Разом із дітьми міський голова попросив ялинку додати святкового настрою і вона засяяла крихітними жовтогарячими вогниками.

Не один Святий Миколай вітав ужгородців на площі, мабуть, найголовніший – зі сцени. У театралізованому дійстві брали участь ангел, зайчик, чорт, ельф, сили добра, як і належить у казці, перемогли зовсім не зле зло, з великої скрині виймали і зачитували листи з проханнями і замовленнями святому. Виступали також численні дитячі колективи, глядачі окупували сцену і радо долучалися до забав.

 

19 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів