Збір пересічників оголошено в Ужгороді

Збір пересічників оголошено в Ужгороді
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє Павло Павлов (орфографія і стилістика збережені):

 

Хто слідкує за останніми подіями з машинами з іноз.реєстрацією добре помітив, що ніхто нічого для Українців,для спрощення їхнього життя, робити не буде і не збирається!!!!!! Після наших протестів влада задумалась, що треба щось робити, але замість вирішення проблеми почала відтягувати час всякими чесними і не чесними методами, а паралельно з цим почали приймати різні запобіжники, щоб закрутити нам, українцям, ще більші гайки. За рік ми пройшли всі інстанції, які мож було пройти. Остання надія була на ВР, на наших депутатів. Але і тут ми побачили як до нас,українців,відносяться наші ж нами обрані депутати!!!!!!! Тепер все стало зрозумілим, і дуже сильно відкритим!!!!! Якщо ми не обєднаємось, не розробимо план жорстоких радикальних дій, влада нас просто затопче!!!!! І потім ми не будемо знати як відповісти нашим дітям (а де ти тату був, коли мою країну обкрадали????).

Для цього моя пропозиція

Неділя 25.12.2016

Авангард 13-00.

Для обговорення наших дій в подальшому.

Не будьте байдужими, важлива думка кожної людини, щоб потім не було нарікань (ви знов зробили не так як ми вам писали в фб). Думаю, що 15-20 хв для порятунку нашого майбутнього кожна людина може знайти!!!!!!!

П.С Я би до наших зборів вже б добавив і тарифи, вивоз лісу, дерібан землі і т.д. Якщо ми в Закарпатті самі себе не захистимо, ніхто це робити не буде!!!!!!! Крім того, що з Закарпаття роблять штучно депресивним районом добавити більше нічого не можу!!!!! Робочі місця зменьшуються, вивозять ліси, діти сають наркоманами та залежними від ігрових автоматів!!!!…….. На це все наші силові органи та прокуратура не реагує!!!!!!!!!! Отже візмемо все в свої руки!!!!!!!!!!!!!

Я розумію, що збір припадає на Католицьке Різдво, отже чекаю на ваші пропозиції.

Зі сторінки у мережі Фейсбук Павла Павлова

 

25 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів