Закарпатські лісники пропагують зустрічати Новий рік без зрубаних ялинок

Закарпатські лісники пропагують зустрічати Новий рік без зрубаних ялинок
Працівники лісової охорони ДП «Великобичківське ЛМГ» пропагують зустрічати Новий рік без зрубаних дерев ялинок і закликають, небайдужих до нашої карпатської природи громадян, підтримати цю ідею.

 

Варіантів у оформленні  своїх осель до новорічних свят є безліч і кожний зможе при цьому проявити свої креативні здібності. Один із варіантів – штучна новорічна ялинка, але якщо для вас це досить банально, тоді найбільш цікавим, і у всіх сенсах вдалим варіантом, є – оформлення житла ялинковими гілками та композиціями – вони живі і виділяють неповторний хвойний аромат. Підключіть свою фантазію при оформленні їх і новорічний настрій вам гарантовано!

Незважаючи на велику завантаженість у роботі у передноворічний період по охороні  лісового фонду, працівники лісової охорони дев’яти лісництв підприємства створили неповторні, барвисті і оригінальні 53 композиції, які були представлені на огляд у актовому залі підприємства.  Комісія оцінила  роботи лісівників і визначила  найкращі з них, це – Кос.Полянське л-во (І м.),  Лужанське  л-во (ІІ м.) та Коб. Полянське л-во (ІІІ м.).

Дуже гарними композиціями створеними руками лісівників можна прикрасити  свої будинки, це додасть дому особливого новорічного шарму та краси! А, що важливо, – збереже живі ялиночки у лісі для наступних поколінь

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

30 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів