На День Соборності в Ужгороді утворять живий ланцюг

На День Соборності в Ужгороді утворять живий ланцюг
22 січня 2017 року, з нагоди Дня Соборності України в м. Ужгороді заплановано проведення наступних масових заходів:

 

– 11.00 год., на площі Народній відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятника Августину Волошину.

– 12.00 год., на площі Театральній, з ініціативи ГО «Єдине студентство» та ВМГО «Сокіл», громадськістю та представниками місцевих осередків громадсько-політичних структур заплановано проведення флеш-мобу, у рамках якого учасники заходу утворять живий ланцюг, який з’єднає площу Театральну та Петефі (через пішохідний міст), що символізуватимете єднання українців у День Соборності.

– в селищі Міжгір’я представниками ЦК «Азов Закарпаття» заплановано факельний марш (центральними вулицями до пам’ятника Гренджі-Донському).

– 21, 22 та 23 січня п.р. у період з 9.00 год. до 12.00 год., у всіх районних центрах області (на центральних площах), з нагоди Дня Соборності України місцевими органами влади та громадськістю заплановано проведення урочистих заходів: короткотривалі мітинги, покладання квітів до пам’ятників та монументів, виконання гімну, виступи, збори у приміщеннях РДА тощо.

За матеріалами groza-news

 

19 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів