Директор ужгородського «Турбогазу»: "Ми там вже будемо"

Директор ужгородського «Турбогазу»: "Ми там вже будемо"
"Україна зробила свій цивілізаційний вибір". Про це сьогодні, 21 лютого, на зустрічі-дискусії на тему «Чи створить ЄС робочі місця для молоді» заявив директор ПАТ «Ужгородський «Турбогаз»», член Асоціації роботодавців міста Ужгорода Михайло Качур.

 

«Україна зробила свій цивілізаційний вибір на користь ЄС, і ми підтвердили це відповідними документами. Цей шлях незворотний. Ми там вже будемо. Наше географічне розташування дуже вдале. Ми межуємо з глобальною світовою економікою. Ми бачимо, що ЄС – це одна з трьох основних частин глобальної економіки. В ЄС зараз один із найвищих рівнів життя у світі. Також зараз у світі є тенденція до того, щоб виробництво розташовувалося на своїх внутрішніх територіях. Тому світові економічні тенденції та тренди дуже сприятливі для нашої області, тому ми маємо самі для себе визначити, що для нас головне і що нам потрібно. Наприклад, Словаччина – світовий лідер із виробництва автомобілів, випускають мільйон автомобілів на рік, а в Україні випускають близько 50 тисяч. Нам потрібно рухатися у подібному напрямку», - розповів Михайло Качур.

Зустріч організувало представництво ЄС в Україні. В дискусії взяли участь директор департаменту економіки Закарпатської ОДА, депутат Закарпатської обласної ради Денис Ман, начальник управління освіти Ужгородської міської ради Оксана Бабунич, депутат Ужгородської міської ради, голова громадської організації «Простір молоді» Микола Сюсько, директор ПАТ «Ужгородський «Турбогаз»», член Асоціації роботодавців міста Ужгорода Михайло Качур.

uzhgorod.net.ua

 

21 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів