В Ужгороді оголосили конкурс проектів на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї

В Ужгороді оголосили конкурс проектів на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї
З метою залучення громадських організацій до організації заходів на підтримку постраждалих від насильства та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до розпорядження Ужгородського міського голови Богдана Андріїва (№60 від 22.02.2017р.), оголошується конкурс із відбору соціального проекту на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах.

 

До участі в конкурсі запрошуються організації (спілки), що діють на території Ужгорода та мають досвід в організації заходів на підтримку постраждалих від насильства в сім’ї та осіб (сімей), що перебувають у складних життєвих обставинах.

Мінімальний розмір фінансової підтримки з міського бюджету на реалізацію проекту – 5 000 грн.,  максимальний – до 100 000 грн., але не більше 50% загальної вартості.

Документи для участі у конкурсі (Зразок заяви для участі у конкурсі 2017  та  Аплікаційна форма для участі у конкурсі 2017) необхідно подати в управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради (м. Ужгород, вул. Шандора Петефі, 24, 7 кабінет) із позначкою: «для участі у конкурсі проектів».

Електронну копію реєстраційної картки, опису та кошторису соціально-культурного проекту необхідно надіслати у doc-форматі на e-mail: [email protected] із зазначенням у темі листа «Конкурс соціальних проектів /насильство 2017».

Кінцевий термін прийому документів на конкурс – 6 березня 2017 р., до 11 години.

rada-uzhgorod.gov.ua

 

23 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів