Кліп Івана Пилипця зняли у музеї «Старе село» у Колочаві

Кліп Івана Пилипця зняли у музеї «Старе село» у Колочаві
Цими вихідними у музеї «Старе село» у Колочаві пройшли зйомки кліпу на пісню «Закарпатські вечорниці» співака Івана Пилипця. У основу сюжету лягли традиційні закарпатські сватання та вечорниці.

 

А які молодіжні посиденьки без музикантів?  Тож дубівські хлопці з гурту «Каприз» зіграли роль саме троїстих музик. Роль батьків нареченої було відведено професійним акторам з Києва, а молодих гуцулок, подруг нареченої, зіграли звичайні закарпатські дівчата.  Серед них була й  красуня-дубівчанка Надія Піцур.  

Ще одна наша землячка – перукар-візажистка з Углі Тетяна Немеш допомагала акторам створювати образи. Майстриня робила дівчатам зачіски у народному стилі та наносила макіяж. Постановкою танцювальних номерів займалася хореограф Беата Швайгер, а відзняв сюжет оператор Андрій Олаг з Виноградова. 

Як зазначає Іван Пилипець на сторінці у соцмережі під фотографією зі зйомок,  цей новий  колоритний кліп є продовженням історії "Карпатського  чардашу". Презентація  кліпу відбудеться невдовзі.

За матеріалами Дзеркала Закарпаття

 

 

28 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. uzhgorod.net.ua 2017-03-02 / 15:40:46

    У тексті міститься активне посилання на джерело інформації - Дзеркало Закарпаття, а також сторінку у ФБ Івана Пилипця як джерело фотографій.

  2. де етика? 2017-03-01 / 21:13:21

    нічого не нагадує цей матеріал - http://tyachiv.com.ua/NewsOpen/id_news_428320?