Як закарпатську молодь "вербують" до навчання на полісменів

Як закарпатську молодь "вербують" до навчання на полісменів
В загальноосвітніх навчальних закладах та центрах зайнятості закарпатські поліцейські працюють з молоддю та мотивують її до навчання на правоохоронців. Майбутніми поліцейськими можуть стати, як кращі випускники шкіл, так і люди, які розчарувалися в колишніх професіях та хочуть пройти перенавчання.

 

Керівник поліції Мукачева зустрівся з представниками міського та районних центрів зайнятості. Під час зустрічі керівники говорили про укомплектування особового складу поліції. Крім цього у Мукачівському відділі поліції відбулася робоча зустріч за участі очільника мукачівської поліції Василя Рябінчака. Головною метою таких обговорень є мотивація молоді змінювати непопулярні нині професії та заохочення до перекваліфікації закарпатців, акцентування уваги на перевагах, які ті отримають від навчання на поліцейських та перспективу майбутнього працевлаштування.

Мукач2.jpeg

Мукач3.jpeg

У центрах зайнятості будуть реалізовані «Дні поліції», під час яких працюватимуть інформаційні куточки з повною інформацію про навчання та умови проходження служби в поліції. Для учнів шкіл постійно проводитимуться екскурсії до відділів та відділень поліції.  

Аналогічні зустрічі в центрах зайнятості пройшли в Берегові, Іршаві та Дубовому.  Берегівські правоохоронці акцентували увагу на тому, що після відбору та навчання на людей в погонах очікують належні умови праці, достойна зарплата, соціальні гарантії, перспектива зростання по службі. Правоохоронці Іршавщини наголосили на рисах, якими повинні володіти майбутні поліцейські, та вимоги до їх фізичної підготовки, здатності аналітично мислити та приймати обдумані рішення в складних ситуаціях.

Iршава.JPG

Берегово.jpg

У Тячівському районному центрі зайнятості в смт.Дубове працівники поліції провели семінар «Презентація професії». Начальник сектору превенції Дубівського відділення  поліції, майор Юрій Руснак під час зустрічі розповів: «Служба в Національній поліції України – це особливий вид державної служби і полягає у відповідальній професійній діяльності. Сьогодні державна політика у даній сфері суттєво підвищує конкурентоздатність служби в поліції на ринку праці».

Наприкінці семінарів, учасникам роздали інформаційні буклети й проспекти, що містять матеріали, орієнтовані на популяризацію служби в Національній поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів