Поліція охорони зі своїм мобільним наметом добралась і до Ужгорода

Поліція охорони зі своїм мобільним наметом добралась і до Ужгорода
Поліцейські охорони Закарпаття інформаційний намет розгорнули в місті Ужгород на площі Театральній. Цього дня інформаційний мобільний намет Управління поліції охорони завершує свою ознайомлювальну роботу.

 

А у зв’язку з завершення акції «Квартира під охорону 2017» жителі обласного центру не гаяли часу. З самого ранку біля мобільного наменту велелюдно. Ужгородці з цікавістю підходили до поліцейських, аби дізнатися про умови акції «Квартира під охорону».

Для наймолодших жителів столиці Закарпаття поліцейські охорони організували справжнє свято. Діти мали змогу відчути себе в ролі поліцейських: приміряли шоломи, бронежилети, радо сідали діти за кермо службового автомобілю, а також поліцейські тішили дітвору повітряними кульками. Десятикласники Микола та Богдан, кажуть завжди мріяли служити в органах.

- Бути поліцейським – це достойна професія, ми б хотіли захищати громадян від злочинців,- кажуть хлопці.

Як ми вже розповідали, мобільний намет поліції охорони, розміщений з метою інформування громадян про небезпеку майнових злочинів, адже на жаль статистика невтішна. Окрім того, кожен бажаючий має змогу заповнити заявку на охорону.

Що стосується акції то цей проект, що зосереджений в першу чергу на профілактику майнових злочинів. Акція передбачає знижку 50% на монтажні роботи при встановленні охоронної сигналізації та знижку 75% для учасників АТО.

Не зволікайте, адже акція триває  з 15 по 31 березня 2017 року.

У разі виникнення запитань щодо послуг поліції охорони телефонуйте:

0 800 502 220 (усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Або ж з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку: 

Київстар 097 050 22 20

Lifecell 073 050 22 20

Vodafone 099 050 22 20

Лінії працюють цілодобово.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

28 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів