Традиційні пасхальні "гостинці" від відомого ужгородського кондитера

Традиційні пасхальні "гостинці" від відомого ужгородського кондитера
Це — солодощі найвищого гатунку!

 

Великодній майстер-клас  із виготовлення пасхальних пряників та шоколадних яєць провів днями відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо, які останнім часом стали дуже популярними серед краян.

«Колись у дитинстві перед  релігійними святами, мама робила горішки, традиційні закарпатські тістечка, вона випікала їх по-особливому – старовинним методом. Я допомагав їй. Тож спочатку накручував кульки з пісочного тіста, потім ми ставили їх у спеціальні форми і на газі випікали спочатку з одного боку, далі – з іншого. Відтак усі разом це наповнювали згущеним молоком і грецькими горіхами. Це дуже приємні згадки», – зазначив шоколадний кондитер та  автор багатьох інших кулінарних шедеврів, інформує Zakarpatpost.net.

Крім того, пан Валентин розповів про макарунів, білого шоколаду та торту «Ужгород».

 

01 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів