Доля путівок до кубкового півфіналу вирішиться в матчах-відповідях

Доля путівок до кубкового півфіналу вирішиться в матчах-відповідях
У неділю на чотирьох футбольних полях краю відбулися перші чвертьфінальні поєдинки Кубка Закарпаття.

 

Згідно регламенту проведення змагань перші матчі проходять на полях команд, які нижчі за рангом. Тож вищелігові колективи завітали в гості до своїх опонентів. Лише в поєдинку в Хусті зустрічалися учасники минулорічної вищої ліги – місцева «Оболонь» та «Середнє»

Загалом у трьох з чотирьох матчів був зафіксований нічийний результат. Єдиною командою, яка практично забезпечила собі вихід до півфіналу став ФК «Ужгород», який у Новому Давидкові впевнено переміг ФК «Федора Медвідя» – 3:0. Причому цією перемогою ужгородці сповна реваншувалися за поразку від новодавидківців у зимовій першості.

В поєдинку у Міжгірї місцева «Верховина» не дозволила зимовому чемпіону краю – виноградівському «Севлюшу» вразити свої ворота, але й міжгірці в цьому матчі не забивали. Тож – 0:0 і вихід  до півфіналу в цій парі вирішуватиметься в Виноградові, де за підтримки чисельних вболівальників психологічну перевагу матиме саме «Севлюш».

Не змогли приїхати додому з Хуста ФК «Середнє». Завдяки влучному удару Сергія Кундрика середнянці повели в рахунку в першому таймі, однак хустські пивовари зуміли на старті другого тайму відновити паритет, і незважаючи на територіальну перевагу гостей, втримали нічийний результат.

Приємно здивувала білоцерківська «Вікторія», яка зуміла дати справжній бій фавориту змагань – ФК «Минай». Хоч гості з Ужгородщини забили першими й мабуть повважали, що цього буде достатньо й збавили обертів. Невдовзі минайці були покарані за неуважні дії в захисті. Нападник «Вікторії» Михайло Бубен зумів точно реалізувати свою нагоду і зрівняти результат цього матчу – 1:1. Знову путівку до півфіналу опоненти з’ясовуватимуть у матчі-відповіді.

Результати всіх матчів: «Верховина» (Міжгір’я) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:0;  «Оболонь» (Хуст) – «Середнє» – 1:1 (перший тайм – 0:1); «Вікторія» (Біла Церква) –  «Минай» – 1:1 (0:1); «Ф.Медвідя» (Нове Давидково) – «Ужгород» – 0:3 (0:1).

Матчі-відповіді пройдуть 9 квітня, в неділю.

Роман СЕНИШИН

 

03 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів