Олексій Пристая: Гайдош не йтиме до Верховної ради за списком СПУ

Вчора на питання журналістів відповідав керівник Закарпатського обласного осередку Соціалістичної партії України Олексій Пристая

 

На запитання про те, чому він був одним з ініціаторів прийняття в СПУ ?штвана Гайдоша заявив: " Гайдош ? голова Демократичної партії угорців України. Тому, за українським законодавством, не може бути у двох партіях одночасно. Тобто, він не йтиме до ВР на виборах за списком СПУ. Він ? лише членом фракції Соцпартії у ВР, бо у цій фракції йому зручно відстоювати інтереси своїх виборців".

"Наша партія настільки чиста за своїм авторитетом і справами, що ми здатні очистити навіть тих, хто колись не з власної волі забруднився у політиці, ? зазначив Олексій Пристая. ? До речі, Берегівський міський комітет СПУ діаметрально змінив сво? ставлення до Гайдоша і вже не опону? йому".

На запитання журналіста про причетність ?штвана Гайдоша до ввезення "Преміксу" керівник ЗОО СПУ сказав: "Я можу свідчити у суді про те, що Ви сказали, що Гойдош ввіз "Премікс". Ви ма?те докази?".

На думку Олексія Пристаї, Закарпаття стражда? від того, що між його лідерами завжди протиріччя, починаючи з 1998 року й дотепер. Зокрема, між Устичем і Ратушняком, Балогою і Різаком, Балогою і Ратушняком.

Керівник Закарпатського обкому СПУ впевнений, що Ющенко став Президентом тільки тоді, коли плече підставила СПУ. "Без неї це був віз на трьох колесах. А ми стали четвертим необхідним колесом", ? метафоризував він.

Олексій Пристая також не розумі? голову Закарпатської ОДА Віктора Балогу, який позива?ться з газетою: "Я би розумів, якби губернатор позивався з автором слів Ратушняком. Але при чому тут газета?"

Обласний осередок СПУ вимага? від обласної влади змінити таблички на ОДА з помаранчевих на такі, які регламентовані Законом ? щодо фону, кольору, розміру, герба тощо, повідомля? "З?К"

 

28 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів