СДЮСШОР «Карпати» U-13 – п’ята в чемпіонаті країни

СДЮСШОР «Карпати» U-13 – п’ята в чемпіонаті країни
10 по 15 квітня 2017 року у м. Ужгороді проходили змагання фінальної частини Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2004-2005 р.р.н

 

У змаганнях приймали участь команди ДЮСШ (м. Тернівка), ДЮСШ (Конотоп), ДЮСШ – 2 ( Київ), ДЮСШ (Городенка), ДЮСШ «Стрімкий м’яч» (Київ) та місцева СДЮСШОР з гандболу «Карпати».

З перших днів змагань особливо виділялася команда «Стрімкий м’яч», яка показувала висококласну гру, злагоджені дії в нападі та захисті. Всі інші команди – були рівні і до останнього дня ніхто не був впевнений , хто ж стане призером чемпіонату України.

На жаль, на якісну підготовку закарпатських дівчат вплинуло відсутність залу (з 15 жовтня  2016 року по сьогоднішній день зал № 2 СК «Юність», в якому займались дівчата досі закритий через ремонт). Але з кожною грою СДЮСШОРівки грали все краще і краще. Перший день ужгородки програли ДЮСШ (Конотоп)  5 мячів. У другому матчі програли тернівчанкам 4 мячі. Третю гру – переграли гандболісток київського ДЮСШ -2 - 11:10. Дуже хотіли від квитатися за поразку із суперницями зональних змагань із м. Городенка (Івано-Франківської обл.), але не вистачило сил– поразка 16 :15. Згодом через маніпуляції з підставами старших гандболісток команда ДЮСШ м. Конотоп була дискваліфікована і всі попередні результати гри з даною командою були анульовані.

Тож на передостанній день «Карпати» мали надію на третє місце, адже Городенко, ДЮСШ-2 та наша команда набрали одинакову кількість очок-2. І все могло в останній день вирішуватись за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів. Але вже в першій грі останнього дня ЧУ все стало на свої місця, Команда ДЮСШ-2 м. Київ переграла з різницею в 1 мяч дівчат з Тернівки. І в підсумку вийшла на другу сходинку, а тернівчанки впали на третю. Відповідно ДЮСШ Городенко – 4-і, а СДЮСШОРівки «Карпат» лише пяті.

Кращими гравцями кожної команди стали :

1.    Корякина Анастасія – ДЮСШ-2 м. Київ

2.    Братковська Марина – ДЮСШ м. Городенка

3.    Пойманова Надія – ДЮСШ м. Тернівка

4.    Корець Даря – ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ

5.    Шпонтак Діана та Брая Анастасія – СДЮСШОР м. Ужгород «Карпати».

Дівчата були нагородженні статуетками та грамотами.

А команди посіли відповідні місця:

5 місце – СДЮСШОР з гандболу «Карпати»

4 місце – ДЮСШ м. Городенка

3 місце – ДЮСШ м. Тернівка

2 місце – ДЮСШ-2 м. Київ

1 місце- ДЮСШ «Стрімкий м’яч» м. Київ

СДЮСШОР з гандболу «Карпати» висловлює щиру подяку відділенню (філії) ФВС МОНУ в особі Риляка І.І., федерації гандболу Закарпаття а саме Бухлаку Ю.Ю., управлінню у справах молоді та спорту (Ерфан В,Й.) за надання проведення змагань на високому професійному рівні та за чудові призи.

Uzhgorod.net.ua

 

14 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів