Юна ужгородка виборола срібло на Кубку Світу з кікбоксингу в Австрії

Юна ужгородка виборола срібло на Кубку Світу з кікбоксингу в Австрії
Вихованці команди«Korolovych Team» не втомлюються дивувати і тішити нас своїми досягненнями. 23 квітня в австрійському місті Інсбрук завершилися змагання з кікбоксингу – Кубок світу WAKO WORLD CUP AUSTRIAN CLASSIC, який проходив у відомому комплексі Olympic Sporthalle.

 

Як інформує управління культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міськради в змаганнях взяли участь 2176 спортсменів, представники 242 клубів з 32 країн світу. В складі збірної України в змаганнях взяла участь й наша юна ужгородська кік-боксерка – Дарина Королович. Вона виступила в категорії молодших кадетів до 32 кг в розділі пойнт-файтинг.

«Ми вірили, що наша землячка продемонструє чудові результати – і не помилилися. Незважаючи на серйозний рівень і досвід суперників, Даша провела 5 поєдинків. У фіналі за оцінками суддів лише на 1 бал поступилася представниці Італії, й таким чином виборола срібну медаль престижного турніру, додавши цей справді визначний трофей до кубківУкраїни і Європи, які вона вже завоювала цього року», - каже тренер і батько Дарини.

Вітаємо талановиту спортсменку, а її тренерам Владиславу Короловичу і Валентині Глухенько бажаємо й надалі підтверджувати авторитет «кузнічемпіонів».

Роман Сенишин для uzhgorod.net.ua

 

24 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів