ПП «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною сьогодні функціонує в штатному режимі

ПП «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною сьогодні функціонує в штатному режимі
А вчора тут було "ні пройти, ні проїхати"...

 

У вівторок, 25 квітня, з 09 год. 20 хв. до 10 год. 30 хв., власники автомобілів з іноземною реєстрацією здійснили перекриття автодороги міжнародного сполучення перед пунктом пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні. Участь у блокуванні взяли близько 30 активістів на 20 транспортних засобах.

Головною їхньою вимогою було надання можливості здійснювати розвороти на території пункту пропуску без виїзду за лінію державного кордону.

Для врегулювання ситуації в пункт пропуску «Ужгород» було запрошено 6 активістів, де начальником Чопського прикордоного загону та начальником відділу прикордонного контролю штабу Західного регіонального управління проведено роз’яснювальну роботу та доведено вимоги чинного законодавства України щодо правомірності вимог, які висувались.

Крім того, в ході переговорів було досягнуто домовленості щодо проведення по даному питанню у відділі прикордонної служби «Ужгород» робочої зустрічі із залученням керівництва Чопського прикордонного загону, Закарпатської митниці ДФС, СБУ, НП та військової прокуратури Ужгородського гарнізону, повідомляє Держприкордонслужба України.

За результатом перемов активістами ініційовано проведення зустрічі з Головою Закарпатської ОДА за участі представників зацікавлених у даному питанні органів.

 

26 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів