Перечинщина: чоловіки підводою накрали лісу на 18 тисяч гривень

Перечинщина: чоловіки підводою накрали лісу на 18 тисяч гривень
28 квітня під час рейду лісовими угіддями майстром лісу Турянського лісництва Михайлом Попадинцем було виявлено самовільну рубку. Деревину вилучили, а чоловіки відповідатимуть перед Законом.

 

Крадії лісу зрубали дерева породи граб в 47 кварталі 21 виділі Турянського лісництва. Дерева розпиляли та повантажили на гужову підводу.

На місці скоєння правопорушення було встановлено лісопорушників, якими виявилися жителі села Порошково. Опісля майстер лісу викликав оперативну групу Перечинського відділу поліції задля вияснення обставин. Представниками правоохоронних органів було зафіксовано факт вчинення неправомірних дій. Також на місце самовільної рубки прибув лісничий Турянського лісництва Петро Крупчинський та провідний інженер з охорони лісу Василь Романюк.

Було складено акт огляду місця вчинення правопорушення. Розмір збитків, нанесених державі крадіями лісу становить понад 18 тисяч гривень.

Матеріали про факт незаконної вирубки дерев передані до відділу національної поліції Перечинського району для подальшого розслідування.

До завершення перевірки походження деревини транспортні засоби разом з вантажем поміщені на штрафмайданчики поліцейського відділу по територіальності.

Лісівники звертаються до усіх громадян, у разі виявлення будь-яких злочинних дій у лісовій галузі повідомляти до поліції або в Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства чи лісгосп, де скоєно злочин.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

29 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів