"Fire life fest" в Ужгороді: гостей "запалювали" театри вогню, танцюристи та музиканти

"Fire life fest" в Ужгороді: гостей "запалювали" театри вогню, танцюристи та музиканти
Другий день ужгородського "Fire life fest", що проходить в рамках цьогорічного "Сакура Фест", теж був яскравим і феєричним. Як і в перший день фестивалю, вчора виступали не лише театри вогню, а й танцюристи, акробати та музиканти.

 

Яскравими номерами тішили глядачів вихованці студії сучасного танцю "Бліц", а запальними піснями – оркестр радості "Ватага".

Також під час фестивалю відбулася вогняна гра "Fire limbo": учасники мали пройти під палаючою планкою так, аби не торкнутися вогню. Звісно, після кожного раунду планка опускалася все нижче. Участь у "грі" могли взяти всі охочі, чи принаймні ті, хто зважиться. 

На завершення вечору для всіх присутніх знову виступили вогняні театри з різних міст України та з інших країн. Зокрема, виступала й команда з Києва "КОТ", яка вразила  незвичним вбранням, і звісно ж, феєричним шоу. 

Також надзвичайно цікаво було спостерігати за виступом випускників Київської естрадно-циркової академії, які презентували автентичне українське вогняне шоу. 

Яскраве видовище, неймовірно складні та незвичні, а подекуди й дуже небезпечні постановки – за цим усім спостерігали ужгородці та гості міста протягом двох незабутніх днів. Цьогорічний "Fire life fest" закінчився, однак організатори обіцяють, що продовження наступного року неодмінно буде!  

 

Дивіться також: Це вражає: як на фестивалі вогню "запалювали" Ужгород

uzhgorod.net.ua

 

03 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів