"Майся Фест" – в Ужгороді знову показали, як правильно сімейно відпочивати

"Майся Фест" – в Ужгороді знову показали, як правильно сімейно відпочивати
Сьогодні і завтра, 7-8 травня, в Ужгороді проходить уже третій, традиційний фестиваль правильного сімейного відпочинку – "Майся Фест". Уже третій рік поспіль дійство незмінно відбувається в Боздоському парку.

 

На фестивалі для всіх – смачна, а головне різноманітна їжа, атракціони, дитячі локації, різного роду спортивні змагання та невелика концертна програма.

Цікаво, що на фестивалі гості можуть скуштувати не лише вже звичні для нас шашлики, картоплю тощо, а й пригоститися незвичною веганською їжею, що не містить продуктів тваринного походження.

Мило ручної роботи, браслети, ланцюжки, сережки та інші хенд-мейд вироби можна знайти у майстринь, що розташували свої намети на території "Майся Фесту". Також діє фото-зона, де кожен  може зробити фото на згадку.

Фестиваль триватиме 2 дні. На завтра організатори обіцяють не менш насичену та цікаву програму. Зокрема, має відбутися змаганнями з перетягування канату між дитячими садочками Ужгорода. 

Нагадаємо, сьогодні у рамках фестивалю вже відбулися благодійний забіг, який проходить в багатьох країнах світу та дитячі велозмагання. А сам "Майся Фест" проходить цьогоріч у рамках традиційного ужгородського весняного фестивалю "Сакура Фест". У ньому, вже теж традиційно, бере участь Рух підтримки закарпатських військових.

Читайте ткож інші матеріали про розваги на цьогорічному ужгородському "Майся Фест". 

uzhgorod.net.ua

 

07 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів