Як фест малася малеча на ужгородському "Майся Фест"

Як фест малася малеча на ужгородському "Майся Фест"
Аквагрим, атракціони, ігри у баскетбол та ще низка дитячих локацій – усе це все можна зустріти на "Майся Фесті" в Ужгороді, що вже вкотре проходить у Боздоському парку. Цього року фестиваль відбувається у рамках "Сакура Фест".

 

Оскільки організатори зазначали, що "Майся Фест" – це фестиваль саме сімейного відпочинку, тут діє не одна дитяча локація, де ужгородські дітлахи можуть бавитися та розважатися.

Наприклад, до 12-ої години всі атракціони в Боздоському парку були для діток безкоштовними. Також із самого ранку під час фестивалю для дітей відбулося кілька спортивних змагань. Проходила тут і вже популярна дитяча велогонка "Тур де Уж". У концертній програмі фестивалю дітки теж беруть безпосередню участь.

Ще на території фесту діє дитяча локація від табору іноземних мов "Point camp". Там малята можуть гарно провести час разом зі своїми батьками – малювати, грати в настільні ігри та просто спілкуватися між собою. 

Нагадаємо, чимало на фестивалі і смачних наїдків. 

Завтра "Майся Фест" продовжиться і саме 8 травня відбудеться перше в Ужгороді змагання з перетягування канату між вихованцями дитячих садочків міста. 

uzhgorod.net.ua

 

07 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів