Байкери в Ужгороді роз'яснили автовласникам хто є хто на дорозі

Байкери в Ужгороді роз'яснили автовласникам хто є хто на дорозі
Увага, мотоцикліст!- під таким гаслом в обласному центрі пройшла акція, присвячена безпечному руху на автошляхах. Організаторами заходу, який у краї проводять щороку, — виступили місцеві байкери.

 

Цьогоріч ініціативу підтримали понад півсотні учасників. Останні наголошують — після зими, з настанням весняного періоду, розпочався байкерський сезон, а відтак на дорогах Закарпаття значно пожвавився рух двоколісних транспортних засобів. Тому, за словами власників залізних коней , виникає необхідність нагадати про себе та безпеку дорожнього руху іншим учасникам, зокрема, автомобілістам. Відтак, у рамках акції, на площах, ринках та біля супермаркетів Ужгорода байкери провели інформаційну та роз’яснювальну роботу з водіями. Між тим, цьогоріч акцію підтримали і представники байкерської спільноти Мукачева.

Віталій, співорганізатор акції «Увага, мотоцикліст!»

У зимовий сезон ми готуємо своїх залізних коней до весняного. Коли починає бути тепло, виїжджають хлопці і ми хочемо попередити водіїв, що ми виїхали на дороги, що ми вже тут, що ми вже беремо участь у дорожньому русі і будьте уважними, сприймайте нас як повноцінних учасників руху. Це не просто спонтанне дійство, це ми старі байкери або байкери, які досить активно беруть участь у моторусі, нашого краю і не тільки, виявляють таке бажання і відповідно проводять таку акцію.

Uzh Inform

 

10 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів