Закарпатський поет-пісняр підсумовує свій 65-літній ювілей авторським концертом в Ужгороді

Закарпатський поет-пісняр підсумовує свій 65-літній ювілей авторським концертом в Ужгороді
18 травня о 18.30 у Закарпатській обласній філармонії відбудеться авторський вечір Степана Галябарди «Я Вас люблю».

 

Цією програмою поет-пісняр підсумовує свій 65-літній ювілей. Концертний тур розпочато минулого року, і наразі розділити свято з іменитим ювіляром мали змогу його шанувальники у Чернівцях, Луцьку, Вінниці, Мукачеві, на Тернопільщині, Львівщині, Чернігівщині.

У концерті прозвучать як відомі пісні Степана Галябарди, так і прем’єри. Перед ужгородською публікою виступлять заслужені артисти України Василь Волощук та Олександр Ухач, заслужений діяч естрадного мистецтва України Ігор Білик, лауреати міжнародних конкурсів Ольга Євченко й Оксана Радул, співоча молодь. Та найголовніше – ми почуємо кращі вірші поета в авторському виконанні.

Перша поетична збірка Степана Галябарди «Не поверну човен» є ровесницею незалежної України. Потім світ побачили й наступні збірки. Та по-справжньому відомим і всенародно улюбленим С.Галябарду зробили його пісні. Автора єднає тісна багаторічна співпраця з композиторами О.Слободенком, О.Гавришем, П.Зібровим, С.Гігою, О.Марцинківським, О.Злотником тощо. І вже справжніми шлягерами вітчизняної естради стали такі роботи, як «Новий день над Україною» В.Зінкевича, «Яворина» С.Гіги, «Несу свій хрест» Л.Сандулеси, «На Україну повернусь» І.Бобула, «Стрілецький романс» Н.Яремчука, «Жінки і вино» П.Зіброва, «Романс для Степана Бандери» І.Поповича та ін.

Як кожен поет, Степан Галябарда гостро реагує на сучасні події в Україні і висловлює свої почуття через вірші. Так результатом його співпраці з відомим композитором Василем Волощуком стали нові пісні: «Стій, враже!», «Не продай Україну зайдам», «Небесна сотня».

Таїсія Грись

 

12 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів