Закарпатавтотранс подарував квитки до Праги найчарівнішим дівчатам УжНУ

Закарпатавтотранс подарував квитки до Праги найчарівнішим дівчатам УжНУ
Студентки “УжНУ” 17 травня підкорили Ужгород своєю красою! А найкрасивіші дівчата – поїдуть підкорювати Європу!

 

ПрАТ «Закарпатавтотранс» підготував  подарунки для переможниць – безкоштовний квиток до Праги в обидві сторони для цьогорічної  Міс УжНУ Ксенії Бонки (медичний факультет).

А також  квитки –  50% знижки на автобусний рейс  з Ужгорода до Праги та назад для другої віце-міс Христини Азархової (факультет міжнародної політики та бізнесу)  і першої віце-міс – Евеліни Ягер (юридичний факультет).

Переможниця конкурсу Міс УжНУ 2017

БОНКА КСЕНІЯ.

Медичний факультет.

Сертифікати  були вручені переможницям  разом з іншими подарунками від спонсорів.  Брендований ваучер від «Закарпатавтотранс» – це квиток на вільну дату, наші  чарівні пасажирки зможуть самостійно вибрати дати поїздки туди і назад, коли їм буде зручно, які відповідатимуть розкладу руху рейсового автобусу «Тячів – Карлові Вари»

Подарунковий сертифікат дійсний з 17.05.2017 по 01.09.2017 включно , на автобусний рейс “Тячів – Карлові Вари” для здійснення поїздки за маршрутом  “Ужгород – Прага” та на зворотній рейс з Праги до Ужгорода.

Відправлення  о  07:50  м. Ужгород Автовокзал. (вул. Станційна 2 ,  + 38 050 220 00 79) Щовівторка та щонеділі. Прибуття  о 21:35  – до Праги автовокзал «ФЛОРЕНС» та на автобусний рейс “Карлові Вари – Тячів” для здійснення поїздки за маршрутом “Прага – Ужгород”. Відправлення   о  09:15  з Праги  автовокзал  «ФЛОРЕНС» . Прибуття  о 00:50   до м. Ужгород  Автовокзал. (вул. Станційна 2 , + 38 050 220 00 79) Щовівторка та щочетверга.

Друга віце міс конкурсу студентської краси.

ЯГЕР ЕВЕЛІНА

Юридичний факультет. Перша віце-міс.

Щасливим  володаркам  корони, титулів та подарункових сертифікатів  на поїздку до Праги необхідно надіслати електронну заявку з вказаними даними: дати поїздок, номер телефону та П.І.П ( як в закордонному паспорті, серію та номер паспорту) за 10 днів до запланованої подорожі на e-mail: [email protected] .

Деталі, щодо поїздки за телефоном 066 024 34 94, 050 434 66 20, 050 220 00 79

Друга віце-міс УжНУ 2017 року.

АЗАРХОВА ХРИСТИНА

Факультет міжнародної політики, менеджменту та бізнесу.

ПрАТ «Закарпатавтотранс» підтримує студентство! Це надійний та безпечний транспорт для студентів, які відправляються на навчання  з дому та з дому на навчання, з квитковими касами по всій Закарпатській області. А для тих, хто любить  подорожувати  Європою  – в нас існують спеціальні знижки та акції, за якими Ви можете слідкувати  на наших сторінках в соціальних мережах та на офіційному сайті zakavto.com,  де Ви також зможете знайти інформацію про нові міжнародні рейси та інформацію про графік руху.

Автор фото з конкурсу «МІС УжНУ – 2017» «Закарпатський Кореспондент».

-100% знижка та -50 % знижка на квитки до Праги для красунь УжНУ

конкурс краси

Українські красуні.

Квитки до Праги для учасниць конкурсу

Учасниці готові до літа та перемоги!

Подарунок для Міс УжНЦ

Міс “УжНУ – 2017 “

Ксенія Бонка.

Королівська Прага чекає на тебе!

zakavto.com.ua

Хто отримав "золото", "срібло" і "бронзу" на "Міс УжНУ" -2017

 

18 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів