Камбек «Ужгорода» над «Поляною»

Камбек «Ужгорода» над «Поляною»
Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород.

 

Глядачів: 350

«Ужгород» - «Поляна» - 2:1 (0:1)

Голи: Соскида 55, 90+1 – О.Міклош 33

Арбітр: Сергій Гецко

Асистенти арбітра: Андрій Сімку, Золтан Кота

Спостергіач арбітражу ФФЗ: Олександр Чегіль (Берегово)

«Ужгород»: Сидоренко Владислав, Федорів Володимир, Пустовіт Артем (Пінковський Вячеслав 80), Буксар Степан (Білінський Роман 78), Назаренко Олександр, Каганець Юрій, Трухан Михайло (Галик Богдан 68), Ковач Іван (варваринець Іван 46), Арделян Нуцу, Дуран Володимир, Соскида Руслан.

В запасі: Іонін Андрій, Чокнадій Денис

Тренер: Іван Шанта

«Поляна»: Бучок Ярослав, Русин Артур, Стегура Степан, Мельник Едуард, Міклош Віталій, Власик Михайло, Міклош Олександр, Русин Євген, Русин Іван (Сокач Сергій 73), Жаренко Іван (Солонко Олексій 66), Варваринець Володимир.

В запасі: Безик Михайло, Реслер Мирослав

Тренер: Михайло Кондря

Попередження: Пустовіт 50, Буксар 66, Назаренко 80 – Русин Є. 33

 

В Ужгороді в рамках 4-го туру чемпіонату області з футболу зустрічалися конкуренти по турнірній таблиці місцевий однойменний клуб та «Поляна». Господарі поля до цієї гри підсилилися досвідченим центр беком Володимиром Федорівим у якого за плечима досвід виступів у вітчизняній прем’єр-лізі. Однак, саме ужгородці пропустили першими. Загалом, перша половина гри вийшла рівною, господарі змарнували дві хороші нагоди для взяття воріт, правда вище всіх похвал зіграв воротар полянців, який відбив небезпечні постріли. А на 33 хвилині атака гостей правим краєм завершилася ударом у дальній кут, який блокують захисники, проте м’яч відкочується на  Олеександра Русина, який відразу ж стріляє по воротам Сидоренка й змушує капітулювати голкіпера господарів. Ось так досить несподівано повели гості.

В другій половині Іван Шанта зробив певні ротації, вийшов Іван Варваринець, який дійсно значно посилив гру команди в центрі  поля. Господарі посилили тиск на володіння «Поляни». А на 55-й хвилині випад ужгородців завершився ударом Соскиди в межах карного майданчика – точно в ціль. Далі містяни створили ще низку нагод, але не виходило з завершенням. Нуцу Арделян виходив віч-на-віч і замість того, щоб пробити покотив м’яч під удар Соскиді, але захисник відбиває. Були ще кілька нагод, але лише наприкінці матчу, Роман ґбілінський, який вийшов на заміну, продерся правим краєм до лицевої лінії й прострелив у воротарський майданчик, де в дотик передачу партнера замикає забивний Руслан Сосокида – 2:1. Тож Ужгород на останніх хвилинах вириває перемогу в доволі непростому матчі.

Результати інших матчів 4-го туру:

ФК «Середнє» – ФК «Карпати» (Рахів) – 4:0 (0:2)

ФК «Вільхівці» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 1:2 (0:2)

ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Минай» – 0:3 (2:0)

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Бужора» (Іршава) – 2:0 (1:3)

   В неділю, 21 травня відбудуться матчі в першій лізі

Роман СЕНИШИН

 

21 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів