Ужгородські школярі побачили чим живуть та як працюють обласні кінологи

Ужгородські школярі побачили чим живуть та як працюють обласні кінологи
Керівник кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Лазар з колегами розповіли школярам про специфіку роботи кінологів та познайомили їх з чотирилапими вихованцями закладу

 

 

 Сьогодні, 22 травня, ранок учнів 5 класу  Ужгородської загальноосвітньої школи №6 почався із захоплюючої екскурсії в поліцію. Зокрема, школярізавітали до кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області, де їх зустрів начальник служби полковник поліції Олександр Лазар.

Організаторами екскурсії виступило управління превентивної діяльностіЗакарпатської поліції. Юних гостей вітали начальник УПД ГУНП областіполковник Роман Ус і старший інспектор ювенальної поліції підполковникАндрій Курта.

Олександр Лазар розповів маленьким слухачам, що своїх чотирилапихвихованців їхні спеціалісти починають навчати ще з тримісячного віку. Деякихвівчарок правоохоронці неодноразово брали на службу на Сході України, на лінії розмежування в Донецькій області.

Кінологи продемонстрували дітям виконання собаками різних команд, процеспошуку собакою зброї. Та найбільше емоцій у дітей викликало «затримання» вівчаркою злочинця, у ролі якого виступив один із тренерів.

Насамкінець діти мали нагоду побачити вольєр із собаками, спостерігати за  суворою вівчаркою Лорою, лабрадором Баффі, яка допомагає слідчим, та маленькими цуценятами.

Завершилася зустріч спільним селфі та обіймами з доброзичливоювихованкою Баффі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів