Мукачівський грабіжник забрав 150 гривень, а сумку, іграшку й гаманець викинув

Мукачівський грабіжник забрав 150 гривень, а сумку, іграшку й гаманець викинув
Як потім з’ясувалося, цим грабіжником виявився раніше судимий за наркозлочин та крадіжку 40-річний непрацюючий житель Мукачева.

 

З повідомленням про пограбування на лінію «102»  зателефонувала  мукачівка. Жінка повідомила, що в неї викрали іграшку та сумку з 150 гривнями. Поліцією  за даним  фактом було відкрито  кримінальне  провадження. В рамках розслідування,  якого було встановлено особу грабіжника. Ним виявився 40-річний непрацюючий мукачівець, раніше судимий за наркозлочин та крадіжку.

«Того вечора мукачівець  разом з потерпілою  відпочивали в одній компанії. Після цього підозрюваний взяв спортивну сумку заявниці, яка знаходилась на лавці. Потерпіла помітила це і стала кричати, проте не отримала ніякої реакції, – коментує слідчий Мукачівського відділу поліціі Микола Буташ. – Чоловік забрав 150 гривень, а сумку, іграшку та вже порожній гаманець викинув на вулицю, завдавши потерпілій матеріальних  збитків на суму 1450 гривень».

Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 186 КК України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання, слідство продовжується.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів