Ужгородців запрошують на "Міську барахолку"!

Ужгородців запрошують на "Міську барахолку"!
У суботу, 3 червня. Всі бажаючі цього дня зможуть продавати свої старі речі, відпочити з дітками та скуштувати смачну вуличну їжу.

 

"Спродіваємося, ви вже відсортували ті речі що, не одягнули цієї зими та весни, і вже готові їх з легкістю віддати на черговій "Міській барахолці". Звільняємо місце для літніх нових речей - девіз цієї літньої Барахолки", - запрошують організатори на захід.

Цього року, окрім традиціної торговиці, організатори підготували ще низку нових розваг. Так, працюватиме дитяча арт-зона, де  під керівництвом досвідченої художниці всі дітки зможуть відкрити свої творчі здібності - малювати, ліпити, різати, клеїти - кому до чого душа лежить.  А для дорослих та дітей протягом дня проходитимуть майстре-класи з арт-терапії.

Також на відвідувачів чекає майстер клас з італійської кухні.

Фуд-корт цьогоріч теж розширюється: гостям обіцяють, традмційно, італійську кухню, фантастичну солодку випічку, з'явиться також вегетеріанська і тайська кухні. Кошти, виручені від продажу їжі, будуть передані громадській організації I Belive in U на потреби діток з сиротинців, інформує Закрапаття онлайн.

Вже звично на фесті працюватиме зона, де можна перекусити, креативна фото-зона, лунатиме музика від ужгородских діджеїв.

Участь у "Міській Барахолці" безкоштовна. Організатори забезпечують торговим місцем (стояк для одягу та піддон, вішалки учасників).

Можна торгувати не тільки одягом, але і будь-якими іншими речами - книги, прикраси, статуетки, взуття, посуд.

Реєстрація продавців та деталі за телефоном - 050 714 70 70. Таня.

Початок о 10.00, 3-го червня за адресою - Ужгород, вул. Фединця 6. (провулок)

За бажанням частину вторгованого учасники можуть передати також благодійному дитячаого фонду I Belive in U.

 

29 травня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів