В Ужгороді потяги проводжали танцями на пероні під вінілову музику

В Ужгороді потяги проводжали танцями на пероні під вінілову музику
уркіт поїздів, пара та красномовне «туу-тууу», яке каже поїзд перед відправленням, незвично, але ефектно поєдналися із вініловою музикою. 28 травня на ужгородському залізничному вокзалі відбулася унікальна вечірка «Круглий звук», що привернула увагу понад сотні ужгородців і пасажирів поїздів «Ужгород-Київ» та «Ужгород-Харків».

 

Ідея належить шоумену Олексію Уманському, який ось уже 5-й рік влаштовує незвичайні вечірки та вигадує цікаві проекти. «Я шукаю такі місця, щоб здивувати людей, щоб вініл привертав увагу – це завжди місця, яких ніхто не очікує. Цього разу звернувся до начальника станції і запропонував проводити поїзди музикою з платівок, він розпитував, яка музика, коли це має відбутися… Через півтора тижня я дістав згоду», – розповідає Олексій.

Потанцювати прийшла не лише молодь, а навіть матусі з діточками та… місцеві роми. Пасажири потягів аж ніяк такого прощання з Ужгородом не очікували, тож радо махали руками й знімали на відео все, що відбувалося на вокзалі.

П’ятикурсник ФІТ Сергій Банга та другокурсниця ФСН Аня Віщак на таких вечірках ще не були, але танцювати пустилися чи не найперші, тож діляться враженнями:

«Ми давно чули про такі вечірки і знаємо Олексія Уманського – були в його «Кінозалі імені Стенлі Кубрика», а на «Круглий звук» вибралися вперше. Дуже невимушена атмосфера, все класно, публіка заряджена, а поїзди додають колориту».

Третьокурсниця-україністка Іванка Стець теж задоволена вечіркою та емоційно розповідає: «Напевно, лише в Ужгороді можна проводжати поїзди так круто, драйвово і з танцями. Багато людей – і це не лише ті, хто завітав цілеспрямовано, а й такі, що прийшли провести близьких на поїзд, а відтак приєдналися до вечірки. Це вдала спроба популяризувати вініл і чудова нагода весело провести вільний час».

Ксенія Шокіна

mediacenter.uzhnu.edu.ua

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів