Закарпатські СБУшники викрили на хабарі мера, чиновника міськради та місцевого депутата

Закарпатські СБУшники викрили на хабарі мера, чиновника міськради та місцевого депутата
Співробітники Служби безпеки України, Нацполіції та прокуратури під час спільної операції викрили на хабарі мера одного з міст Закарпаття, чиновника міськради та місцевого депутата.

 

Правоохоронці встановили, що міський очільник спільно з начальником одного з відділів за посередництва депутата організували корупційний механізм із виділення в оренду комерсантам земельних ділянок. Співробітники спецслужби задокументували, що зловмисники вимагали три тисячі доларів США від підприємця за гарантоване надання землі для розміщення трьох торгових точок. Додатково у триста доларів була оцінена видача дозвільної документації на встановлення споруд.

Оперативники СБ України спільно з управлінням захисту економіки Нацполіції та обласною прокуратурою «взяли» депутата поблизу міської ради під час отримання частини хабара. Одночасно правоохоронці затримали мера та його підлеглого.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, повідомляє прес-служба СБУ.

 

30 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів