Заручники ситуації: на Тячівщині без води залишилося 9 багатоповерхівок

Заручники ситуації: на Тячівщині без води залишилося 9 багатоповерхівок
Аби помитися і приготувати їсти, добувати її доводиться кожного дня.

 

Сім’я пані Мар’яни вже кілька днів поспіль без води в квартирі. Сусід пані Мар’яни розмінявши 8-й десяток також змушений самостійно носити воду на 5-й поверх. Мешканка цієї ж багатоповерхівки, що на вул. Травневій 5, каже: без родичів, які живуть у приватному будинку і мають свою воду, також не впоралася б. І так усі мешканці багатоповерхівок змушені ходити по селищу і добувати воду. Хтось у родичів, хтось у сусідів, кожен виживає як може.

Ще в четвер минулого тижня 246 квартир Буштина залишилися без води, її відключили за борги перед Тячівським Ремом. За коментарем з цього приводу ми звернулися і до начальника Тячівського РЕМУ. За словами начальника Тячівського РЕМУ проблему можна було б відтермінувати, якби мешканці звернулися до них із заявою про реструктуризацію боргу, але такої наразі не отримували. Але Буштинський ВУЖКГ вже ліквідували. Тепер його функції має виконувати новостворене КП «Водоканалсервіс», і борги за нього віддавати також.

Все ж оскільки люди відмовляються укладати угоди з новим комунальним підприємством через підвищення цін на квартплату, фактично воно працює лише на папері, і повертати борги виходить ні з чого. Як вирішити проблему – голова селища не знає, каже: ситуація тупикова.

Тим часом решта добросовісних односельчан змушені бути заручниками ситуації. Загалом без води сьогодні залишилося 9 багатоповерхівок Буштина на вулиці Травневій та Незалежності. Додамо також, що ані питну, ані технічну води наразі не підвозять. І судячи з настроїв керівництва селища – не збираються, цитую: «люди самі винні».

М-Студіо

 

31 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів