Жінка-графік із Закарпаття реалізовує себе на теренах сусідньої Словаччини

Жінка-графік із Закарпаття реалізовує себе на теренах сусідньої Словаччини
Але рідний край є для Інни Бескід незабутнім. Тому паралельно і тут продовжується її творча діяльність.

 

Зараз вона реалізовує себе на теренах Словаччини,Тому в Інни Бескід останнім часом з успіхом проходить виставка в Ужгородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 із поглибленим вивченням англійської мови.

Наставницею є відомий митець і педагог Емма Левадська. Вона роздивилася талант  і спрямувала творчі здібності дівчинки в найоптимальніше русло — графіку. Незабаром після початку занять прийшли удачі. Інна Бескід стала переможцем міських та обласних конкурсів. Брала участь і в міжнародних конкурсах в Індії та Китаї. Стала лауреатом Міжнародного конкурсу імені Саші Путрі (Полтава). З 2015-го — член Всеукраїнської Спілки дизайнерів. А з початків уходить у творче об’єднання «Малий Лувер», яке й очолює її наставниця Е.Левадська. Остання повідомляє, що її учениця перед виїздом у Словацьку Республіку добре закінчила Закарпатську академію мистецтв імені А.Ерделі. Як і деякі інші потенційні учні, вона розкрилась не відразу, а в п’ятому-шостому класах стало повністю зрозуміло, що вона буде графіком і графіком оригінальним.

Директор школи, де проходить виставка, Світлана Фесенко. Вона сповіщає, що виставки органічно ввійшли в життя її навчального закладу, сприяють духовному збагаченню як дітей, так і батьків, підвищують їх естетичний рівень. Інтерес до виставки І.Бескід значний. Роботи обговорюють. Байдужих немає.

Василь ЗУБАЧ.

 

02 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів