Як "безпекаші", прикордонники та поліцейські в Ужгороді "терористів" знешкоджували

Як "безпекаші", прикордонники та поліцейські в Ужгороді "терористів" знешкоджували
Задіяні були також Нацгвардія, підрозділи Збройних Сил України, патрульна поліція, ДСНС...

 

Планове тактико-спеціальне навчання проходило у будівлі Ужгородської міської ради на площі Поштовій. У ньому також були задіяні обласні підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів державної влади.

Навчання відбулося в умовах максимально наближених до реальних. Відповідно до плану умовні терористи захопили заручників в Ужгородській міській раді, погрожували їхнім убивством та підривом громадських споруд.

Після вжитих комплексних заходів з попередження загроз життю і здоров’ю людей керівники оперативного штабу АТЦ ухвалили рішення про штурм мерії. Завдяки злагодженим діям усіх структур, задіяних у спецоперації, умовні терористи були знешкоджені, заручники – звільнені.

Під час антитерористичних навчань їхні учасники перевірили свої сили та засоби з протидії можливим терористичним загрозам, відпрацювали алгоритм спільних дій в екстремальних умовах.

Керівник оперативного штабу АТЦ – начальник Управління СБ України в Закарпатській області Олег Воєводін наголосив, що для регіону, який межує з чотирма європейськими державами, питання протидії тероризму – одне з пріоритетних, особливо, коли міжнародна спільнота об’єднує зусилля у боротьбі з ним.

Джерело: УНН

ВІДЕО — УжІнформ

 

02 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів