Учора відбувся суд по Рососі

Учора, 8 серпня, пізно ввечері закінчилося судове засідання Ужгородського міськрайонного суду, на якому вирішувалася подальша доля вдруге затриманого заступника секретаря Закарпатського обкому СДПУ(О), голови Закарпатського благодійного фонду „Відродження Закарпаття” Івана Росохи.

 

Як уже повідомлялося, його було затримано у п?ятницю, 5 серпня. ?вану Рососі знову поставили у провину привласнення, розтрату майна та нецільове використання коштів шляхом зловживання службовим становищем. Усе це беззаконня ?. Росоха нібито творив у благодійному фонді.
Це вже другий арешт ?вана Росохи за останній місяць. 4 липня його було затримано вперше, а 7 липня суд виніс рішення про арешт. 2 серпня Апеляційний суд Закарпаття змінив запобіжний захід до ?вана Росохи: його було збіднено під заставу. Гроші, в розмірі 1 мільйон 48 тисяч гривень об??днані соціал-демократи внесли 4 серпня. Наступного дня ?вана Різака було звільнено, щоправда тільки на півгодини. Як тільки він вийшов із С?ЗО, йому вручили повістку на допит до С?ЗО...
? цього разу суддя залишився вірним собі: об?рунтовуючи сво? рішення тим, що ?ван Росоха як такий, що довгий час займав високу посаду, зможе впливати на хід слідства, він виніс вердикт: взяття під варту строком на два місяці.

 

09 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів