Ужгородський стадіон "Автомобіліст" прийматиме матч лідерів чемпіонату Закарпаття

Ужгородський стадіон "Автомобіліст" прийматиме матч лідерів чемпіонату Закарпаття
Сьогодні, 10 червня, в Ужгороді зіграють кращі команди першого кола обласної футбольної першості ФК «Минай» та ФК «Севлюш».

 

Поєдинок викликає підвищену зацікавленість, адже в обох команд однакова кількість очок – по 16. Суперники вже зустрічалися між собою цього сезону. Зокрема у Виноградові місяць тому у фіналі Кубка області перемогли минайці – 4:0. Як буде цього разу, уболівальники зможуть простежити, завітавши на стадіон о 17.00 або стежачи за он-лайн-трансляцією на сайті ФФЗ.

Обидва колективи готуються до звітної зустрічі в звичному режимі. Як зазначив наставник господарів Микола Гібалюк, у стані команди із тих, хто в останніх іграх був у заявці, усі готові вийти на поле й заряджені тільки на перемогу. Своєю чергою, на бойовий склад розраховують і в «Севлюші». Дещо дається взнаки операція на коліні Юрію Чонці, однак він обов’язково буде в стартовому складі. Тривожить коліно і Дениса Ребрика, однак його останнім часом активно використовують у тренувальному процесі. Як зазначив начальник команди виноградівців Володимир Талабірчук, для нього особисто нічия в матчі буде позитивним результатом, але «Севлюш» прагне так само перемогти, як і суперник.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

10 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів