Маленька ужгородка допомогла Президенту відкрити «двері до Європи»

Маленька ужгородка допомогла Президенту відкрити «двері до Європи»
Під час офіційного запуску безвізу за участі президентів України та Словаччини у пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке» 10-річна Наталя Блага з Ужгорода передала Петру Порошенку символічний ключ від «дверей до Європи».

 

Дівчинка, що здійснила історичну місію, є ученицею 4 класу Загальноосвітньої школи №8. Про те, що братиме участь у заходах із Президентом України, дізналася лише у переддень зустрічі голів держав на кордоні зі Словаччиною.

Під час урочистостей Наталя навіть встигла поспілкуватися із Петром Порошенком.

«Президент запитав, чи мені страшно. Я чесно відповіла, що трішечки страшно. Коли мені сказали, що маю передати Президенту ключ від Європи, було одночасно і страшно, і цікаво. Ще я думаю, що ніхто з моїх одноліток тут не знайомий з Президентом, а я знайома. А взагалі знайомству з керівником держави я завдячую своєму братові», – розповіла школярка.

Брат Наталі – воїн 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону Віктор Блага. Хлопець з 2014 року боронив Україну на Донбасі, а учора його маленька сестричка допомогла голові держави втілити мрію мільйонів українців.

До речі, сама дівчинка за кордоном поки не була, але сподівається, що ця її мрія невдовзі здійсниться.

uzhgorod.net.ua

 

12 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів