Табу на розміщення реклами, дозволи на роботу мотузкових парків та інші рішення ужгородського виконкому

Табу на розміщення реклами, дозволи на роботу мотузкових парків та інші рішення ужгородського виконкому
В Ужгороді відзначили працівників Управління патрульної поліції, які затримали злочинців. Також привітали багатодітну жінку, котрій раніше присвоїли звання «Мати-героїня» відповідно до указу Президента . Таким чином розпочали чергове засідання виконкому. На порядку денному було 16 питань. Одне з головних — заборона розміщення об’єктів зовнішньої реклами, зокрема, в центральній історичній частині Ужгорода.

 

Богдан АНДРІЇВ міський голова м. Ужгород:

Є перелік вулиць, де недоцільно розміщувати зовнішню рекламу. Корзо, Корятовича, Волошина. Ми вирішили, щоб там не було реклами, яка не буде прикрашати історичну частину нашого міста, псувати фасади і закривати місця, на які хотіли би подивитися туристи.

Також на виконкомі дозволили діяльність двох мотузкових атракціонів в Ужгороді — у Боздоському та Підзамковому парках. Вирішили надати паспорти відкритим літнім майданчикам, однак тільки після того, як власники сплатять адмінштрафи за попередню роботу без відповідного на це права. Крім того, затвердили питання про закупівлю спецтехніки для КШЕПу для виконання дорожніх робіт.

 

13 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів