"Барбос" та "Чотири лапи Україна" проводять просвітницьку акцію в Ужгороді

"Барбос" та "Чотири лапи Україна" проводять просвітницьку акцію в Ужгороді
Сьогодні на площі Театральній.

 

Представники ТОВ «Чотири лапи Україна» спільно з Ужгородською організацією захисту безпритульних тварин "Барбос" проводять сьогодні в Ужгороді просвітницьку акцію – на площі Театральній можна поспілкуватися з представниками обох організацій, отримати відповіді на запитання, а також сфотографуватися із 6- метровим песиком.

«Сьогодні ми хочемо поговорити з ужгородцями про гуманне ставлення як до безпритульних, так і домашніх тварин. Також хочемо розповісти, що нам вдалося зробити протягом трьох тижнів в Ужгороді: понад 90 безпритульних собак ми стерилізували, вакцинували проти сказу та ідентифікували за допомогою блакитних бірок. Щодо нашого надувного чотирилапого друга, то він з нами із 2012 року, приїхав із Румунії та допомагає привернути увагу перехожих до нашої акції», – розповіла директор зоозахисної організації «Чотири лапи Україна» Олександра Лісчишина.

Крім того, впродовж акції у волонтерів «Барбоса» можна більше дізнатися про притулок, тварин, які там живуть, як і чим їм допомогти.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

14 червня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів