Безпеку на дорогах Закарпаття контролюватимуть три спецлабораторії Укртрансбезпеки

Безпеку на дорогах Закарпаття контролюватимуть три спецлабораторії Укртрансбезпеки
За кілька місяців на автошляхах Закарпатської області почнуть працювати мобільні спецлабораторії Укртрансбезпеки України.

 

Про це під час прес-конференції у Закарпатській облдержадміністрації повідомив голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

«За кошти Європейського Союзу будуть придбані 78 таких спецлабораторій, з яких мінімум три працюватимуть на Закарпатті. Вартість усіх мобільних комплексів складає 117 мільйонів гривень. Вже добігають кінця тендерні процедури. Отож за кілька місяців технічні засоби будуть введені в експлуатацію», – зазначив Михайло Ноняк.

Спецлабораторії – це мікроавтобуси, облаштовані вагами, які можна буде використовувати на спецмайданчиках, мають відповідне комп?ютерне та програмне забезпечення. Спецлабораторії будуть працювати в онлайн-режимі і фіксуватимуть не лише огляди транспортних засобів, але й роботу співробітників Укртрансбезпеки. За словами Михайла Ноняка, це мінімізує корупційні ризики та підвищить ефективність роботи служб, які забезпечують безпеку на шляхах і транспорті.

Попередньо відомо, що спеціальні лабораторії Укртрансбезпеки облаштують на базі автомобілів Opel або Volkswagen.

uzhgorod.net.ua

 

16 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів