10-денний вишкіл на полігоні біля Ужгорода пройдуть півтисячі резервістів-закарпатців

10-денний вишкіл на полігоні біля Ужгорода пройдуть півтисячі резервістів-закарпатців
Сьогодні, 29 червня, на території Ужгородського військового полігону стартують збори з резервістами, в яких візьмуть участь близько півтисячі закарпатців, серед яких більше сотні - представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

Протягом десяти днів вони будуть брати участь в заняттях з військово-медичної, інженерної, тактико-спеціальної, тактичної підготовки, мінної безпеки та вогневої підготовки з практичними стрільбами.

З метою перевірки готовності до розміщення і забезпечення резервістів, які будуть залучатися до цих навчань, Ужгородський полігон відвідав командувач оперативного командування «Захід» генерал-майор Олександр Павлюк.

При огляді інфраструктури наметового містечка командувач органу військового управління, спільно з адміністрацією, перевірив як підготовлені навчальні місця та матеріально-технічне забезпечення.

Генерал-майор Олександр Павлюк прийняв доповідь адміністрації табору про готовність до цих навчань. Крім того, обговорив і проаналізував з офіцерами нагальні питання щодо поліпшення якості проведення занять та сборовіх заходів в цілому.

 

Джерело: Прес-служба МОУ

 

29 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів