Іршавські поліцейські зацікавились донецькими дітьми ... з добрими намірами

Іршавські поліцейські зацікавились донецькими дітьми ... з добрими намірами
Поліцейські Іршавського відділення поліції завітали у гості до дітей, які відпочивають у дитячому табірі «Зачарована Долина» в селі Осій на Іршавщині

 

У таборі  відпочиває 76 дітей із різних куточків Закарпаття, які вже не вперше проводять свої літні канікули у селі Осій. Поліцейські, спілкуюютьсяз дітлахами, познайомили їх з власною професією, основами правознавства.

Співробітниця Іршавського відділення поліції Яна Горзов під час зустрічі із дітьми звернула їхню увагу на те, що недопустимо самовільного залишати табір відпочинку та про те, що необхідно дотримуватися правила внутрішнього розпорядку.

Далі, дільничний офіцер поліції Віктор Віраг роз’яснив різницю між адміністративною та  кримінальною відповідальностями у разі вчинення неповнолітніми правопорушень.

Розповіді поліцейських були побудовані на життєвих прикладах, які діти уважно слухали,активно обговорювали та ставили запитання.

На завершення зустрічі діти показали поліцейським, як вони відпочивають. Навіть запропонували гостям позмагатись з ними у грі. За результатами гри – перемогла дружба.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

04 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів