Головний полісмен-охоронець Закарпаття: "Всі ви знаєте, що таке сезон відпусток!"

Головний полісмен-охоронець Закарпаття: "Всі ви знаєте, що таке сезон відпусток!"
Полковник поліції Андрій Литовченко — начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області — зустрівся з колегами із Мукачева і обговорив з підлеглими нагальні питання, що стосуються безпосередньо робочого процесу.

 

Розпочали зустріч з особовим складом із питань діяльності підрозділів поліції охорони, обговорили організацію роботи в системі єдиної дислокації сил та засобів поліції, стан виконавської дисципліни та законності в підрозділах поліції охорони. Зокрема, Андрій Литовченко звернув увагу підлеглих на питання особистої безпеки.

- Бронежилет, шолом, зброя – на чергуванні ви маєте бути готовими до будь-якого розвитку подій. Ні в якому разі не нехтуйте засобами захисту! Я розумію, що ваш обов’язок дбати про безпеку громадян, але ви не повинні забувати і про власну безпеку, - наголосив начальник Управління поліції охорони.

Під час зустрічі обговорили і інші питання, які стосуються роботи. Зокрема, питання заробітної плати та забезпечення поліцейських форменим одягом. Працівники районів мали нагоду поставити свої запитання керівнику. Зокрема, цікавились оновленням автопарку. Начальник УПО розповів колегам, що придбання нового службового транспорту саме для потреб відділення є у планах.

Завершив полковник поліції зустріч з особовим складом Мукачівського МВ УПО, звернувши увагу працівників на розпал сезону відпусток.

- Всі ви знаєте, що таке сезон відпусток! Під час патрулювань, наряди груп реагування повинні бути особливо уважними. Слід пильно стежити за об’єктами, які перебувають під охороною, однак не забувати і про інших жителів. Здійснюючи об’їзди населених пунктів, особливу увагу потрібно звертати на підозрілих осіб. Принагідно спілкуватися з жителями й доводити до них правила безпеки, - додав Андрій Литовченко.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

04 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів