Фіскали Закарпаття надали протягом І півріччя 80 тис. послуг

Фіскали Закарпаття надали протягом І півріччя 80 тис. послуг
Протягом січня-червня 2017 року територіальними органами ГУ ДФС у Закарпатській області надано 79,5 тис. адміністративних послуг, у т.ч. у ЦОП – 70,1 тис.

 

Варто зазначити, що у роботі 10 Центрів обслуговування платників у Закарпатській області задіяно 64 працівники.

протягом першого півріччя найбільш популярною залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом січня-червня 2017 року видано 44,6 тис. реєстраційних номерів, у т.ч. у ЦОП 38,9 тисяч.

Крім того, слід зазначити, що 88% послуг платники податків у Закарпатській області одержали через ЦОП, що значно покращує якість та швидкість надання таких послуг. Жодного разу платники податків не скаржилися на наявність черг у ЦОП. Щотижня комісія по відкриттю скриньки у кожному Центрі здійснює аналіз наявних у скриньці анкет та пропозицій. Слід зазначити, що за звітний період скарг на дії працівників ЦОП не надходило. А в анкетах клієнти залишали тільки позитивні відгуки щодо діяльності ЦОП.

За матеріалами ДФС у Закарпатській області

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів