В 1/16 фіналу на ЧС жереб звів на герць двох українців – нашого Герея та Нікішина

В 1/16 фіналу на ЧС жереб звів на герць двох українців – нашого Герея та Нікішина
На чемпіонаті світу з фехтування, який зараз проходить в німецькому Лейпцигу, закінчився турнір шпажистів. Серед українських фехтувальників найкращий результат показав лідер збірної Богдан Нікішин.

 

Нікішин, завдяки 10-му місцю у світовому рейтингу, пропустив груповий етап і стартував відразу в 1/32 фіналу, де зустрівся з екс-українцем Олегом Соколовим, який зараз виступає за Узбекистан. Поєдинок завершився перемогою Богдана з рахунком 15:12. У наступному ж турі жереб зіграв злий жарт з українським шпажистом - лідер національної збірної зустрівся зі своїм колегою по команді Анатолієм Гереєм. Цього разу сильнішим виявився 37-річний Нікішин, який переміг опонента з рахунком 15:13.

В 1/8 турнірної таблиці українець протистояв угорцю Андрашу Редлі і програв з розривом в три уколи - 3: 6. Варто відзначити, що Редлі за підсумками чемпіонату світу став третім, програвши у півфіналі дворазовому переможцю світової першості Ніколаю Новосьолову з Естонії (10:15).

Збірну України в Лейпцигу також представляли Максим Хворост і дебютант Володимир Станкевич. Хворост в 1/32 фіналу поступився майбутньому володарю бронзи Річарду Шмідту з Німеччини з рахунком 5:15, а Станкевич не зміг подолати відбірковий тур, програвши сербу Даніло Ніколичу - 9:15.

У підсумку А.Герей завершив особисті змагання на 23-у місці.

Технічні результати:

Шпага чоловіча (особисті):

1. Паоло Піццо (Італія)

2. Ніколай Новосьолов (Естонія)

3. Річард Шмідт (Німеччина)

3. Андраш Редлі (Угорщина)

11. Богдан Нікішин (Україна)

23. Анатолій Герей (Україна)

44. Максим Хворост (Україна)

75. Володимир Станкевич (Україна)

 

24 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів