Ужгородці можуть спробувати себе у новому проекті "CRAZY IN SPORT"

Ужгородці можуть спробувати себе у новому проекті "CRAZY IN SPORT"
CRAZY IN SPORT – це авторський фітнес-проект засновниці студії танцю та фітнесу «Сказка» Ілони Палфі. Присвячений проект здоровому способу життя та створений для тих, хто хоче покращити пропорції свого тіла, схуднути, змінити свій стиль життя на краще та стати прикладом для себе та інших.

 

Перший набір стартував ще в травні, але так як, бажаючих було досить багато, було вирішено створити  другий набір , який  розпочався  в червні.

Проект включав в себе 18 обов’язкових фітнес-програми різного напрямку, та 7 бонусних тренувань (будь-які тренування в студії на вибір). Крім того, кожної суботи проводилися воркшопи та майстер-класи.  Лекція на тему правильного харчування провела   дієтолог студії Оксана Янович. 

Учасники проекту відвідали воркшоп, де готували смачні і корисні страви, рецептами яких ділилася Оксана Кричун в bakery studio Fanka.  А також була надзвичайно цікава зустріч з власницею студії свят «Родзинка» Оленою Яремою. В затишній  атмосфері Олена розповіла, що ні при яких обставинах не можна опускати руки , а треба рухатися вперед, долаючи життєві перепони. Крім того, проводилися майстер-класи з різних напрямків фітнесу.

Я, була учасником цього проекту і з власного досвіду можу сказати, що цей проект не тільки  про здорове і гарне тіло, але це стало стилем життя. Завдяки проекту не тільки в мене, а й в інших учасників змінилися погляди, ми навчилися правильно і здорово харчуватися. Фітнес заняття проводилися під керівництвом  тренера проекту Ілоною Палфі. Завдячуючи їй ми позбулися надлишкової ваги і поглянули на себе з іншої сторони.

А саме головне для підвищення мотивації був головний приз –це  подорож  в Європу, а також додаткові мотивуючі сюрпризи.

Наразі готується вже наступний проект,отже слідкуйте за новинами.

Інформацію підготувала учасниця проекту CRAZY IN SPORT Андріана Гузак.

 

25 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів