Ужгородський «Бліц» змагатиметься на Чемпіонаті світу з хіп-хопу

Ужгородський «Бліц» змагатиметься на Чемпіонаті світу з хіп-хопу
Студія сучасного танцю «Бліц» – вирушили на Чемпіонат світу з хіп-хопу до США.

 

Ця поїздка була для колективу не тільки заслуженою, а й бажаною. Танцівники, які зібрали велику колекцію нагород з міжнародних чемпіонатах різного рівня, давно достойні того, щоб показати себе на головному змаганні хіп-хоперів. І ось вони полетіли!

«2 роки очікувань, 2 місяці репетицій, 2 тижні розчарувань і надії … і нарешті ми летимо в Америку! Ужe другий рік поспіль “Бліц” бореться за право представляти Україну на найпрестижнішому змаганні з хіп-хоп танцю «World Dance Championship». Але в цьому році фінансові перешкоди не можуть зупинити нас. Безмежно вдячні всім, хто допоміг виконати нашу мрію! Спасибі всім тим, хто приєднався до цього дуже важливого для нас справі! Це внесок в подальший розвиток дітей, в майбутнє », – не приховує Студія своєї радості і на своїй сторінці в соцмережі щиро дякує всім, завдяки кому поїздка стала можливою.

Віримо в наших і бажаємо «Бліц» не тільки задоволення і досвіду від поїздки, але і нових перемог!

«Завдяки всім вам ми покажемо наше неповторне, самобутнє і талановите українське Закарпаття всім країнам, з якими будемо змагатися на світовому змаганні World Dance Championship», – кажуть в «Бліц», ми тримаємо кулаки.

Роман Сенишин

 

09 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів