Ужгородські поліцейські стали частіше затримувати містян з наркотиками

Ужгородські поліцейські стали частіше затримувати містян з наркотиками
У неділю, близько 21:00, патрульні побачили трьох чоловіків, котрі, помітивши полісменів почали помітно нервувати. Пригода трапилася на вулиці Ольбрахта в Ужгороді.

 

Згідно статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію», полісмени провели поверхневу перевірку, у ході якої, один із молодиків викинув поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Згодом, другий молодик, теж викинув згорток фольги, у котрому знаходилась така ж речовина, схожа на марихуану.

Інший випадок трапився вчора, близько 22:00. На вулиці Капушанській, ужгородські полісмени помітили чоловіка, котрий при наближенні службового авто поліції, почав нервувати, озиратися та пришвидшив ходу. Патрульні прийняли рішення провести поверхневий огляд, під час якого знайшли у чоловіка згорток із невідомою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на марихуану.

Утретє, ужгородські патрульні, затримали чоловіків із речовинами, схожими на наркотичні, близько 2:00, на вулиці Годинки. Вони помітили на подвір’ї одного з будинків 2-х осіб, котрі доволі голосно спілкувалися, а при наближенні поліції почали нервувати, чим викликали підозру. Під час поверхневої перевірки, у одного з чоловіків, знайшли декілька пакетів із речовинами, схожими на наркотичні, а саме на марихуану.

У всіх трьох випадках, на місце пригоди, викликали слідчих, речовини, схожі на наркотичні вилучено, а затриманим загрожує кримінальна відповідальність за статтею 309 ККУ.

Джерело: Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева

 

21 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів