Ярмарком цікавих ідей розпочали святкувати День Незалежності в Ужгороді

Ярмарком цікавих ідей розпочали святкувати День Незалежності в Ужгороді
21 серпня Ужгородська міська бібліотека для дітей «Казка» до Дня Незалежності України влаштувала ярмарок цікавих ідей. В обідню пору перед бібліотекою відбулась пізнавальна музично-розважальна програма для дітей.

 

За словами завідуючої бібліотекою Алли Петрішак, цьогоріч до святкування Дня Незалежності бібліотека підійшла концептуально й щочетверга впродовж літа проводила майстер-класи з рукоділля, малювання, виготовлення різноманітних виробів, дні бібліографії для дітей. Щотижня або юні читачі вчили однолітків якоїсь нової справи, або бібліотекарі влаштовували ігри чи майстер-класи для різних вікових груп.

Напередодні 24 серпня читачі демонстрували, чого навчилися, влаштувавши ярмарок ідей. Всі охочі мали змогу просто на вулиці навчитися робити сережки із полімерної глини, плести із ниток та бісеру патріотичні браслети, виготовляти закладки у вигляді міньйонів тощо.

Крім цього, відбулася музично-розважальна програма із вокальними виступами талановитих читачів, вікторини з призами від мудрої сови про Україну та різні тематичні конкурси.

Крім святкування Дня Незалежності, Ужгородська міська бібліотека для дітей «Казка» проводить цікаві акції до різних свят – від державних до неофіційних, наприклад, дня посмішки.

uzhgorod.net.ua

 

21 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів