«Біжу за бійця»: сьогодні в Ужгороді – Пробіг Переможців

«Біжу за бійця»: сьогодні в Ужгороді – Пробіг Переможців
Благодійний пробіг до Дня прапора України відбудеться в Ужгороді у рамках проекту «Цим переможемо». Метою є допомогти пораненим закарпатцям - ветеранам російсько-української війни, так званої «АТО».

 

До забігу зголосилися чимало команд, які представлятимуть різноманітні структури і організації, а також багато ужгородців доброї волі. Так, уже відомо, що бігтимуть команди патрульних, футболістів, прикордонників, власне військових, тощо. Участь візьмуть і люди з особливими потребами на візках, які представлять організацію «Оптиміст – Вибір» та покажуть власну силу духу, адже вони теж щодня борються.

Бігтимуть учасники заходу, який можна назвати і «Пробігом Переможців», заради здоров’я двох закарпатських бійців. Це Іван Говбел й Антон Савко. Рух підтримки закарпатських військових розповідає про наших Героїв. Іван Говбел з смт. Ясіня Рахівського району - боєць-доброволець в складі 128-ї бригади. Пройшов Дебальцево. З війни привіз дуже складну хворобу - неспецифічний виразковий коліт. Антон Савко у лютому 2015-го під Дебальцево отримав важке поранення в голову. Пережив кому. Кожному з наших земляків необхідне довічне лікування, і виплати за інвалідністю не покривають щомісячних витрат. Тому саме для них і за них побіжить кожен учасник.

Співоганізатором забігу є U-Run - Uzhhorod Running Club, і в клубі наголошують: благодійний забіг проводиться також і з метою популяризації і пропаганди здорового способу життя та розвитку масового спорту.

Змагання відкрите для усіх охочих незалежно від віку та статі й спортивної підготовки,  а також проводиться відповідно до правил затверджених організаторами забігу і розподіляється за такими категоріями:

* Основний забіг – дистанція ~ 4,2 км (2 кола);

* Забіг підтримки – дистанція ~ 2,1 км (1 коло).

Реєстрація учасників відбуватиметься з 19:00 на місці старту.

Участь у змаганнях передбачає внесення благодійної допомоги на користь військового. Кожен учасник забігу отримує стартовий номер та прапорець на згадку про подію, заряд енергії та хороший настрій: організатори подбають про відповідну атмосферу. Мінімальний розмір благодійного внеску – 30 гривень з одного учасника. Збір коштів буде здійснюватися на місці старту під час реєстрації учасників. Старт і фініш дистанції - в одній точці. Маршрут: від драмтеатру через транспортний міст (Масарика) по набережній Незалежності, на пішохідний міст і знову до театру Київською набережною, МАПА - ТУТ.

За результатами основного забігу будуть визначені лідери та призові місця серед чоловіків і жінок, відзначені наймолодший і найстарший бігуни, і нагороджені подарунками. Утім, кожен учасник - уже переможець!

Побігли з нами!

Деталі всіх заходів проекту – НА СТОРІНЦІ.

Цим переможемо!

Джерело: uzhgorod.in

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів